Verejné stretnutie obyvateľov k zámene pozemkov TEMPUS IMMO

Zámena Tempus, pozemky Košice, Rašiho kšefty, zamena pozemkov

Verejné stretnutie obyvateľov MČ Košice - Sever k vyjadreniu nesúhlasu so zámenou parku na rohu ulíc Komenského a Vysokoškolská sa uskutoční v utorok 05.12.2017 o 17:00. Príďte sa do parku informovať a podpísať výzvu proti zámene pozemkov.

Poslanci mesta Košice rozhodnú už 11.12.2017 (pondelok) na verejnom zasadnutí Mestského zastupiteľstva mesta Košice.

Nesúhlasíme s výmenou pozemkov, kedy za obeť padne park v MČ Sever na ulici Komenského/ Vysokoškolská,  či  rozsiahle trávnaté pozemky na KVP, ktoré sa developeri chystajú zastavať bytovkami. Urobíme všetko preto, aby sa verejnosť dozvedela ako nechutne sa s majetkom nás všetkých nakladá.  Vedenie mesta Košice spolu s poslancami za SMER – SD, Šport do Košíc a skupinou nezávislých poslancov, nemajú právo zamieňať mestskú zeleň a parky za časť cesty s koľajnicami pri križovatke VSS. Nesúhlasíme s majetkovými prevodmi vo všeobecnosti, nakoľko máme oprávnené pochybnosti, ktoré poukazujú na nehospodárne nakladanie s majetkom mesta Košice, ktoré má v rukách a ktoré riadi primátor Richard Raši.  

VÝZVA POSLANCOM MESTA KOŠICE

Žiadame Vás, pani poslankyňa / pán poslanec, aby ste hlasovaním odmietli pre mesto aj ľudí nevýhodnú zámenu pozemkov dohodnutú v memorande za Vaším chrbtom.
Podpísať môžete aj elektronicky TU.
Výzva pre tlač TU

súvisiace články:
Podporte výzvu a zastavte nezmyselnú zámenu pozemkov s TEMPUS
Mesto stiahlo zámenu križovatky s parkom
PARKY PATRIA MESTU a ĽUĎOM

kliknutím otvoríš výzvu a hárok