ĎAKUJEM ZA PODPORU, POMOC A DÔVERU

Za posledné 4 roky som ako námestník primátora stretol množstvo ľudí. Od najvyšších štátnych predstaviteľov až po ľudí v núdzi. Od detí v školách a škôlkach až po pamätníkov druhej svetovej vojny. Mal som možnosť pracovať s ľuďmi, ktorých si veľmi vážim, ktorí sú čestní a pracovití. Využil som túto možnosť prinášať do nášho mesta projekty a financie na jeho rozvoj.

Túto možnosť som mal práve vďaka Vám, ktorí ste pred 4 rokmi vložili do mňa svoju dôveru. Pracoval som čestne, podľa najlepšieho vedomia a svedomia, tak ako si to naše mesto a jeho obyvatelia zaslúžia. Vždy čestne, vždy pohotovo a nikdy nie populisticky a krátkozrako. A nie len ja ale celý náš tím. Aj preto sa nám podarilo toľko zmeniť k lepšiemu. Nestoja za mnou sľuby, ale práca a výsledky. Za to Ďakujem všetkým, s ktorými som mal možnosť spolupracovať a s ktorými sme urobili kus práce. Ďakujem tým, ktorí mi pomáhali aj v kampaňovych chvíľach.

Vo volebnom období 2022 - 2026 som sa opäť uchádzal o Vašu voličskú priazeň, uvedomujúc si, že nás čakajú náročné ekonomické časy, úlohy aj velké projekty.

Preto obrovské ĎAKUJEM patrí všetkým, ktorí ste ma podporili svojim hlasom do Mestského a Krajského zastupiteľstva.

Pokračujem ako poslanec mesta aj námestník primátora a v KSK som druhý náhradník v silnom obvode č.1. Tento výsledok si vážim a som hrdý na to, že som ho dosiahol ako som sľúbil bez jediného billboardu. 

ĎAKUJEM všetkým, ktorí svojou voľbou ocenili moju prácu. Všetkým, ktorí vidia, že riadiť mesto sa má bez korupcie, zodpovedne, čestne a podľa pravidiel v prospech nás všetkých, najmä našich detí. 

ĎAKUJEM všetkým, ktorí prišli voliť, nezvolili extrém a pomáhajú tak nášmu demokraticky fungujúcemu Slovensku. 

ĎAKUJEM a GRATULUJEM Jaro Polaček, ktorý obhájil roky svojej poctivej práce a Košičania ho zvolili za primátora znova. Začína sa pre nás ďalšie obdobie, ktoré venujeme naplno tomuto mestu. Teším sa na množstvo projektov, ktoré pre mňa nie sú predvolebné sľuby, ale budúcnosť nášho mesta. Máme ich rozpracované a čakajú na dokončenie.

ĎAKUJEM rovnako mojim kolegom z magistrátu Košice - Mesto Košice i Košická Futbalová Aréna, no najmä rodine a priateľom. Veľmi si vážim vašu prácu a podporu nie len za ostatné týždne ale roky. 

OBROVSKÉ ĎAKUJEM na záver patrí mojej pani manželke, ktorá ma podporuje v mojom úsilí, ktorá vydržala moju neprítomnosť doma počas kampane a za to, že pri mne stojí.

ĎAKUJEM KOŠIČANIA!