Primátor Raši, poslanci a zvyšok neschopného vedenia mesta Košice!

Košice 27.01.2017, primátorovi píše Marcel Gibóda, poslanec mesta Košice.

Ako chcete toto vysvetľovať ľuďom? Chcete im nahovoriť, že je to normálne? V poriadku? Že sa nič nestalo, nik nepochybil?

Toto už nemôžeme ospravedlniť ani "kalamitou" a ani tým, že bolo málo času. Vy proste pán primátor Raši kašlete na svoje základné povinnosti! Nehanbíte sa? Prešli už dva týždne!

Tancovačky a oblbovačky sú pre Vás dôležitejšie, ako základne úlohy samosprávy, ktorú pre voličov máte spravovať. Zvysoka však na nich kašlete. Ani zastávky MHD a priechody pre chodcov neviete nechať po toľkých dňoch očistiť. Hovoríte si lekár a pritom kašlete na ohrozovanie zdravia seniorov a účastníkov cestnej premávky. 

Ako vysvetľujete ten bodrel mamičkám, ktoré ním musia pretlačiť kočíky? Viete sa pozrieť hendikepovaným do očí?
 
Ste neschopný manažér samosprávy mesta Košice a v svojej neschopnosti oslabujete naše mesto. Či už vedome, nevedome, no najpravdepodobnejšie pre Vaše a iných skryté záujmy, ste z mesta Košice spravili bezmocnú dojnú kravu. A z nás, jeho obyvateľov, Vašich vazalov. 
 
„ODSTÚPTE UŽ KONEČNE!,“ odkazujú Vám Košičania. Ale oni aj ja vieme, že to nemá zmysel. Vy totiž nemáte žiadne morálne zábrany. Aj preto Vám vyvodzovanie osobnej zodpovednosti nič nehovorí. Náš demokraticky systém iba zneužívate na dosahovanie svojich súkromných záujmov. 
 
Kapitána Vám nedali a ani Košičana roka ste si našťastie nevybavili. No jeden titul máte už dávno. Ste takým obyčajným košickým šráckom. Nič viac, iba trapko. 
 
Na záver Vás chcem požiadať, kravy a ovce ste z nás síce už spravili, ale ušetríte nás ďalších klamstiev a výhovoriek. Radšej pošlite Marka, Šnajdárovú, Petruška, Lenártovú, Jakubova, Fellegiho, Tomanoviča, Christenka a ďalších zodpovedných rozprávkarov (Vašich parťákov) s lopatami na tie zastávky, chodníky a parkoviská. Na smiech budete tak či tak, ale aspoň konečne niečo poriadne spravíte.
 
 

Mgr. Marcel Gibóda
poslanec MZ Košice a MZ Košice – Sever